Nákupný košík

PREDAJŇA
+421 907 772 454

RECEPCIA (NONSTOP)
+421 45 52 44 600

Hlavné menu

Chcete nás kontaktovať?

Zavolajte nám

Sociálne siete

Nakladané syry od spoločnosti Pikadeli s.r.o.

Milí priatelia, dnes Vám predstavujeme ďalšieho SLOVENSKÉHO výrobcu, ktorým je spoločnosť Pikadeli s.r.o.. Táto spoločnosť vyrába NAKLADANÉ SYRY A UTOPENCE, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou pivnej kultúry. Spolu s našim Pivom Masaryk tvoria dobrú kombináciu.

Aj v dnešnej dobe sa dajú veci robiť poctivo, práva táto spoločnosti je toho dôkazom. Pri výrobe nepoužívajú žiadne „chemické pomôcky“. Chuťová harmónia vzniká vhodnou kombináciou kvalitných syrov, zeleniny, byliniek a nakladateľského umenia ich šikovného tímu.

Venujú sa okrem výroby klasického nakladaného hermelínu pikant a utopencov aj špecialitám ako napr. hermelín s cibuľkou, orechmi, nivou alebo olivami, parenicu, nivu, balkánsky syr, blaťácke zlato, mozzarelle, syrom plnené feferóny a tlačenku.

S cieľom uspokojiť požiadavky zákazníkov svoju ponuku stále rozširujú o nové pochúťky, pričom vďačne privítajú vaše ďalšie podnety a nápady.

Čo viac dodať…stačí si ich zakúpiť v našej kamennej predajničke alebo cez náš e-shop na nasledovnej web stránke Nakladané syry – Predajnička u Masaryka

Čas dodania tovaru

Štandardne 7:30-9:00 hod.

Minimálna objednávka

Dovoz nad 15 Eur s DPH

100 % Slovenské výrobky

Výber z toho najlepšieho

100% bezpečný nákup

Platba v hotovosti

www.predajnickaumasaryka.sk 2020